Zoeken naar wij zijn zoek

Uw zoekactie voor wij zijn zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mathias 20 jaar Antwerpen - Antwerpen
Student zoekt
Hoi ik ben Mathias een 20 jarige student in Antwerpen. Ik zoek voor vanavond nog een leuke date. Hopelijk tot zo  

Student zoekt
Kevin 41 jaar Antwerpen - Lier
Zoek goed voorziene gast
Wie met stevige paal wil nog pijpdate, ik goed voorziene gast 41 m 20x5,5 cm. Reactie met foto gerief aub  

Zoek goed voorziene gast
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
gisteren
gnn 26 jaar Limburg - Herk-de-Stad
lekkere lul gezocht voor pijpdate
hi, ik zoek een lekkere grote lul om te pijpen. mijn stats zijn 26/1m75/100kg/14cm. als je interesse hebt mag je me een mail sturen met een foto van je lul.  
gisteren
Pat 34 jaar Antwerpen - Deurne
Geil trio discreet
Wij zoek mannelijk top wij pijp heel graag en hard geneukt worden. Geen vrouw aanwezig. Discreet  
gisteren
Tim 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Zoek eerste bi ervaring met een massage
Slanke man 53j 1.85 68kg 13cm zoekt man die mij morgenvoormiddag eens een eerste bi ervaring geeft door een massage te beginnen en wil kijken hoe het aanvoelt.ik blijf passief en pijpt niet. Kan niet ontvangen. Regio Eeklo en omstreken  
Pascal 59 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
soft date vanavond in Hamme
Ben 59 180 80. Zoek leuke soft date, tongzoenen, knuffelen, masturberen, pijpen, klaarkomen. Eventueel jou neuken, is bespreekbaar. Liefst jonger en behaard, maar is geen must. Ik ontvang vanavond in Hamme. Stuur je ook een foto mee aub?  

soft date vanavond in Hamme
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Morgen ochtend
Hoi daar, Ik 48 jarige bi-man,1m77 en 87kg met mooie geschoren en besneden paal van 16cm zoek iemand om vluggertje mee te beleven. Morgen rond 9.30u bij jouw heerlijke snelle beurt en weer weg. Heb jij hier zin in en kun je ontvangen hier te Mechelen, stuur mij maar en we spreken af Hopelijk tot morgen  

Morgen ochtend
gisteren
louis5 54 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Lang en/of dik exemplaar
Zo af en toe heb ik zin om een sappige pik leeg te pijpen....ik ben dus op zoek naar een propere kerel die zijn pik passief laat leegpijpen; je beschikt over een groot formaat(lengte of dikte)...ik zou het mega geil vinden om zo een groot formaat te mogen pijpen maar ik heb de indruk dat die vrij zeldzaam zijn.  
Klasse man 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Hallo, ik ben een stijlvolle jongeman van 28 1.75 66kg die graag geniet van het leven en daarbuiten wil ik iemand leren kennen waar een klik is tussen ons. Ik ben op zoek naar een rijpere zakenman die ook zelfstandig is als ik. Ik ben voor veel te vinden als de klik er is. Dus veel kan niks moet maar daarbuiten zoek ik echt iemand om samen leuke momenten te bevelen, zoals , samen op reis gaan samen bi trio’s met vrouwen, samen met ons tweetjes leuke geile dingen doen ook weekendjes weg gaan samen op reis gaan en zo voort! Enkel bi mannen die verzorgd zijn en zelfstandig zijn tussen de leeftijd van 55 e 64. Graag reageren met een gewone foto en jou stats aub.  

Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10